+31 577 41 15 21 | info@hotelvierhouten.nl
Hotel Vierhouten

Bloembollenvelden, ze zijn er weer

Zaterdag 13 april 2024

Met de auto vanaf Vierhouten gaan genieten van de prachtige bloembollenvelden. Natuurlijk kunt u ook de fietsen op de auto zetten en genieten van 1 van de uitgezette tulpenbollen fietsroutes.

Flevoland heeft het grootste bloembollengebied. Hier rijd je de Tulpenroute: ‘Een van de mooiste autoroutes ter wereld’, zo schrijft het toonaangevende tijdschrift National Geographic. In de Noordoostpolder staan vanaf half april op meer dan 1000 hectare grond tulpen in bloei. Deze langste tulpenroute van Nederland wijzigt elk jaar en is bewegwijzerd met bordjes van het Tulpenfestival (13 april t/m 5 mei). In de tulpenpluktuin in Marknesse pluk je voor een tientje een emmer vol dertig tulpen – en je maakt er de mooiste selfies en gezinsplaatjes tussen de bloemenpracht.

Ook zuiderbuurman Flevopolder is rijk aan bollenvelden. Hier worden elk jaar heel wat fleurige wandel- en fietsroutes uitgezet rond Lelystad, Dronten en Zeewolde. De autoroute is beschikbaar als audioroute, met informatie en tips over het gebied.

Bloembollenvelden, ze zijn er weer

Boek rechtstreeks tussen 09.00 uur en 20.00 uur. Bel +31 (0)577 - 411 521 en boek

Op & Top Veluwe
  • Europa
  • Nederland
  • Belgie